Laav Collection

Tietoa meistä

Kotimaisesta koivuvanerista tehtyjä puukoruja arkeen ja juhlaan.

Laav Collection korujen päämateriaalina käytetään koivuvaneria. Koivuvaneri on tänä päivänä yleinen korumateriaali kotimaisuuden, keveytensä ja nykyaikaisilla menetelmillä helposti työstettävyytensä ansiosta. Laav Collectionilla on toinen toistaan upeampia vanerikoruja mallistossa juuri sinulle.

Yrityksemme

Laav Collection on kotimainen, laadukas ja brändimme “sydän” näkyy logostakin. Teemme työtä rakkaudella. Olemme yrittäjäpariskunta jonka toisen graafinen ammattitaito syventyy, kun siihen yhdistetään kultasepän visuaalinen kieli ja korusuunnittelu.

Laav Collection sateenvarjo

Laav Collection on kultasepän ja graafisen suunnittelijan visio brändistä täynnä sydämiä. Laav Collectionin tarina alkaa lauseesta…

Minä tuon sinulle ihanan tunteen sisimpääsi ja iloa päivääsi. Muistatko keneltä sait minut? Hänelle olet tärkeä ja merkityksellinen! Olen muisto häneltä, rakkaudella sinulle.

Kaikki korut on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Forssassa. Korut valmistetaan suomalaiseta koivuvanerista.

Korujemme valmistuksessa on tärkeää eettisyys. Käytämme ainoastaan turvallisia materiaaleja ja luotettavia yhteyistyökumppaneita. Korujen teräsosat ovat korkealaatuista ruostumatonta terästä, jonka pitäisi sopia myös nikkeliallergikoille.

Puu on aito, uusiutuva luonnonvara, joka sopii korujen valmistukseen.

#MadeInForssa

Meidän tiimi

Mahtava tiimi ei tarkoita sitä, että ollaan aina samaa mieltä, eikä myöskään tarvita yhteistä sydämen lyöntitahtia tai samanlaisia silmiä. Mahtava tiimi tarkoittaa sitä, että osaa rakentaa jotakin vahvaa ja kestävää, jotta voi luoda yhden kauniin ja kestävän kokonaisuuden. Me loimme Laav Collection korut!

Makreeta & Jarkko

Laav Collection omistajat

Ihania kotimaisia puukoruja.

Valmistettu rakkaudella sinulle. 

Suositusta Mussukka-sarjasta löydät nappi-, rengas- ja roikkuvat korvakorut. Korvakorujen kaveriksi sopii ihana Mussukka kaulakoru.

Valitse väri

Hae mallin mukaan

Jälleenmyyjäksi

Laav Collection

Täytä lomakkeen kaikki kohdat, kiitos.